Puder on teatavasti hea ja kasulik toit. Pudruprogrammi käigus keetsime emiegi putrusid. Eelmisel päeval leppisime kokku “pudrupered” ja jaotasime ära, kes mingi toiduaine toob.
Piia, Robi ja Anette keetsid väga põneva tatrahelbepudru, millele lisati riivitud juustu ja röstitud kõrvitsaseemneid.
See oli hea soolakas puder. Maitses kõigile.
Andreas ja Ralf otsustasid magusa kaerahelbe pudru keeta. Sinna lisati vaarikaid ja kakaod.
Joosep, Mikk ja Jaan tegid samuti magusat kaerahelbeputru, kuid lisasid sinna astelpaju ja banaani. Puder keedeti mandlipiimaga.
Olari, Kaspar ja Daniel võtsid ette mehise tatratangupudru sibula ja peekoniga.
Igaüks sai maitsta oma sõprade loomingut ja ühiselt jõuti järeldusele, et peaks igapäevaselt rohkem putru sööma.
Pärast pesime potid ka puhtaks.
Esmaspäeval sai igaüks diplomi ja väikesed auhinnad.