Teeme ära! Pangodis

_IGP1228

18 suurt ja väikest kogunes 3. mail Pangodi küla talgutele Unipiha kooli juurde.Pärast tööülesannete kättejagamist talgute eestvedaja Eha Jakobsoni poolt  hakkasid koolimaja ümbruses undama saed, kostus puukuuris halgude riita ladumist. Välkusid rehad püstkoja ümbruses.

Rõõmu tegi, et koos vanemtega olid kaasas ka paljud lapsed, kes samuti jõudumööda talgutegemistele kaasa aitasid. Eriti puude ladumisel.

Lisaks Unipiha kooli lastevanematele ning lastele  liitusid talgulistega mõne aja pärast ka Tartu jahtklubi Merikotkas poisid treener Valdeko Säre juhtimisel..

Pärast mitmetunnist tööd järve äärse ümbruse korrastamisel ning puukuuris kosutasid talgulisi Eha Jakobsoni poolt valmistatud maitsev hernesupp ning kringel.

Lõunalauas meenutati varasemaid ühiseid ettevõtmisi ning lasti supil hea maitsta. Enne koduteed lausub Rainer Ahse , 4.klassis õppiva Anabeli isa: „ Kohtume tuleval aastal taas.“

Rõõm oli seda kuulda. Tõdeda, et Eestimaal on siiski inimesi, kes tahavad midagi koos ära teha.Kellele Teeme Ära talgud  oluline on.

Suur aitäh kõigile neile, kes ei pidanud vaevaks Teeme Ära talgutest osa võtta. Anda nende õnnestumisse omapoolne panus.

Lembit Jakobson

Vaata pilte ka!


_IGP1228

Hanno peab aru, millise põõsa kallale asuda

_IGP1230

Martin tassib oksad hunnikusse.

_IGP1232

Sodist puhtaks!

_IGP1234

Tahvli jaoks veel üks kruvi!

_IGP1237

Õuesõppe lauad vajavad remonti.

_IGP1243

_IGP1244

Talveks on soojad klassiruumid kindlustatud!

_IGP1247

_IGP1250

Saabki telgi üles.

_IGP1254

Kas tõmbame otsad kokku?

_IGP1255

Hernesupp maitseb hästi!