Matkale Kiidjärvele

dsc_0217

Kolmapäeval, 3. veebruaril läheme Kiidjärvele RMK programmi “Ütle sina – missugune on talv!” raames. Hommikul tuleme tavalisel ajal kooli. Tagasi oleme tundide lõpu ajaks. Programmi lühikirjeldus: “Igale elusolendile võib talv olla väga erinev. Loodusprogrammi käigus uurime, milline on talv puudele, loomadele, lindudele ja inimestele. Metsaretkel otsime loomade tegevusjälgi, kasutades selleks jäljekaarte, proovime ära tunda raagus lehtpuid ning räägime ka metsamehe talvetöödest. Kuna retk kulgeb mööda Ahja jõe maalilist kallast, siis “piilume” kindlasti ka jääkaane alla.”

Asjad, millele tähelepanu pöörata/kaasa võtta:

1. Soojad, ilmastikukindlad riided- jalanõud selga- jalga!

2. Kuum tee termosega kaasa. Koolist võtame võileivad.

Asjad, mida pole vaja kaasa võtta või pole neid lubatud programmi ajal kasutada:

1. Elektroonilised muusikakuulamisvahendid

2. Terariistad

3. Rämpstoit (krõpsud, limpsid jne)